SRT es presenta a les eleccions sindicals d’Itevelesa Sant Fruitós de Bages

El Sindicat Reformista de Treballadors S.R.T. va explicar en una assemblea de treballadors celebrada aquesta setmana al mateix centre d’Itevelesa de Sant Fruitós, el projecte sindical que estan duent a terme a l’empresa Applus Iteuve a Barcelona, projecte que ha estat consolidat en les darreres eleccions sindicals, convertint a Sindicat Reformista de Treballadors el sindicat majoritari dins de l’empresa Applus a Catalunya.


El secretari d’acció sindical i comunicació Pedro Gómez va explicar en aquesta assemblea com es vol traslladar la feina que s’està fent a Applus a l’empresa Itevelesa, com SRT defensa els drets dels treballadors i treballadores del sector i quins són els seus projectes de futur dins el mateix sector. També es va respondre a dubtes en general i en particular a la negociació del IV Conveni on el Sindicat Reformista de Treballadors va realitzar un procés participatiu perquè tots els treballadors del sector poguessin fer aportacions a la seva plataforma de negociació, aportacions com ara: increments salarials, jornades, beneficis socials, categories, sistema de promocions o manteniment de l’antiguitat, entre d’altres.
SRT anima a tots els treballadors i treballadores del centre d’Itevelesa de Sant Fruitós de Bages a que participin en aquest procés electoral, que s’informin de totes les opcions que tenen per defensar els seus interès i que no es deixin enganyar per “discursos de la por” utilitzats per sindicats que tenen por de perdre la cadira en aquesta empresa i on durant quatre anys no només no han fet res pels treballadors de Sant Fruitós sinó que els han deixat abandonats i desinformats del que passava en el sector.

“Per garantir que la construcció d’aquest projecte sigui un èxit i que sigui útil a tot el sector, la participació de totes i de tots vosaltres és imprescindible” ha manifestat el secretari d’acció sindical, Pedro Gómez

Si caminem JUNTS, arribarem mes lluny #SomLluita #SiEsPot

EL TEU COMENTARI