Notícies

Barcelona se posiciona

Los trabajadores y trabajadoras de Barcelona se posicionan ante la Distribución irregular de la jornada “Divide y vencerás”, es la estrategia de Applus para saltarse la negociación colectiva. Applus pretende…

ASSEMBLEA DE TREBALLADORS

El Comitè d’Empresa de Applus+ Iteuve Technology (BCN) convoca a tots/es els/les treballadors/es a una assemblea de caràcter urgent per tratar la Distribució Irregular de la Jornada.  La assemblea serà al centre de treball…

1 de Maig

Lluitem pel creixement dels salaris

El sindicat Reformista de Treballadors celebra el Dia Internacional del Treball, un dia solidari i festiu en què reivindiquem un món més humà i més just.

Ho fem aquest any 2018 en un context de recuperació econòmica que ho és només per a uns quants, Applus un d’ells. Després de deu anys de crisi econòmica, hem patit unes polítiques que han generat una enorme desigualtat social i una pobresa que no deixa d’incrementar-se.

Declaració de la renta 2017

El dia 4 d’abril de 2018 va començar el període per presentar la Declaració de Renda corresponent a l’exercici 2017. Podreu fer la vostra declaració fins al pròxim dia 29 de juny.

Tingues en compte que si estàs afiliat al Sindicat Reformista de Treballadors et pots deduir el pagament de l’afiliació, tal com marca la llei d’IRPF. La deducció pot suposar un estalvi en la quota d’entre un 20 i un 35% segons els casos. Només has d’afegir a la casella “Cuotas satisfechas a sindicatos” [casilla 013] l’import total de l’afiliació a SRT, que si has estat tot l’any afiliat serà de 120 €.

Dia Mundial de la Seguretat i la Salut

El 28 d’abril es considera un dia per augmentar la consciència internacional sobre la seguretat i la salut tant entre els sindicats, com entre les organitzacions d’ocupadors i els representants dels governs. L’OIT reconeix la responsabilitat compartida de les principals parts interessades i els anima a promoure una cultura preventiva de seguretat i salut i a complir amb les seves obligacions i responsabilitats, per tal de prevenir les morts, lesions i malalties relacionades amb el treball i permetre als treballadors tornar amb seguretat a les seves llars al final de cada dia de treball.

Amianto en Applus?

Los Delegados de Prevención del comité de empresa han solicitado a Applus información sobre la presencia o utilización de AMIANTO en la construcción de las instalaciones de la Empresa (incluyéndose…

TOTES LES NOTÍCIES