Un treballador aconsegueix fixar el torn de treball per malaltia.

El treballador que va sol•licitar fa mesos fixar el seu torn de treball en horari de matí per motius de salut, torn de treball recomanat per prescripció medica per garantir una major estabilitat d’horaris i així millorar el control en la seva malaltia crònica, però l’empresa no l’hi va facilitar, tot i que els informes mèdics recomanen un torn fix de treball.

Finalment s’ha arribat a un acord on l’empresa ha acceptat la proposta inicial del treballador de fixar el seu torn de treball en horari de matí, tot plegat després de passar pel jutjat.

El Sindicat Reformista de Treballadors ( SRT ) continua donant solucions als problemes dels Treballadors i Treballadores sent una eina útil en la reivindicació de drets, aconseguint com hem aconseguit, que per primera vegada un treballador pugui fixar el seu torn de treball per malaltia crònica.

Dintre de tot el procés també hi ha un altre part positiva que es que el fitxar el torn fa que s’hagi de cobrir el torn de tarda amb una promoció que si no hages estat per aquesta situació, segurament no s’hagués convocat.

EL TEU COMENTARI