Torns de vacances acordats en els centres de treball d’Applus a Barcelona

Amb normalitat i acordats, és com definiria el Sindicat Reformisrta de Treballadors, els torns de vacances dels centres de treball d’Applus ITV a Barcelona.

Els delegats del Comitè d’empresa d’Applus a Barcelona, ​​estan visitant els centres de treball, mantenint reunions informatives amb els i les treballadores, constatant que en la pràctica totalitat dels casos, tots els treballadors i treballadores tindran les vacances que han sol·licitat.

Com tots sabeu el Comitè d’empresa va acordar amb la empresa, el calendari laboral per a aquest 2017 on es preveia la possibilitat que els centres de treball es poguessin acollir a períodes de vacances de 5 o 6 setmanes. També han hagut treballadors que s’han pogut acollir a altres períodes de vacances dins o fora d’aquest període, sense que hi hagi cap problema.

El nombre de treballadors que treballarà o tindrà vacances, en cada torn i a cada centre, variarà depenent del centre i de les seves particularitats, oscil·lant depenent del nombre de línies de treball de cada centre i on cal sumar les contractacions temporals que se sumen per reforçar les plantilles en l’època de màxima afluència de vehicles als centres.

El Sindicat Reformista de Treballadors vol posar en valor la normalitat de com s’està desenvolupant la sol·licitud de vacances d’estiu per part dels treballadors i treballadores d’Applus a Barcelona i com tots gaudiran les seves vacances en el període que han sol·licitat. El Sindicat Reformista de Treballadors, també vol posar en valor la jornada intensiva que gaudeixen tots i totes les treballadores d’Applus a Barcelona a l’estiu que per als que no porteu tant de temps a l’empresa, el S.R.T. vol fer una mica de memòria i dir que aquesta jornada intensiva no va ser sempre així i que no fa tant de temps a l’antiga ITV en el període de vacances es treballava a torn partit i va ser gràcies a la lluita i a la unió del comitè d’aleshores que es va poder acordar aquesta jornada intensiva a l’estiu que avui gaudim tots i totes de manera col·lectiva.

Gràcies a tots i a totes per fer-ho possible,

EL TEU COMENTARI