Queda regulat l’aforament de la sala de reunios de Sant Andreu de la Barca (Applus itv)

La formació que es realitza anualment a la sala de reunions de Sant Andreu de la barca queda finalment regulada en un aforament màxim de 21 persones que en cap cas es podrà sobrepassar per garantir la seguretat i la salut dels treballadors i treballadores que assisteixen a aquestes formacions.

Applus itv ha realitzat una avaluació de riscos d’aquesta sala on es recull aquest aforament màxim així com els elements d’evacuació i la seva valoració (inclosos passadissos i sortides).

Tots els treballadors del centre disposen ja d’un pla d’evacuació i de les normes d’actuació en casos d’emergència.

Aquests avenços són fruit de la denúncia presentada pels delegats de Prevenció davant inspecció de Treball el passat hivern on es denunciava que no existia cap regulació sobre l’aforament màxim d’aquesta sala provocant massificacions en les formacions anuals.

En els propers mesos, dins l’accion sindical del Sindicat Reformista de Treballadors, la prioritat sobre el tema dels aforaments de les sales de reunions serà traslladar a totes les sales de reunions que hi ha en alguns centres de treball de l’empresa Applus Itv, les regulacions aconseguides a la sala de reunions de Sant Andreu de la Barca.

EL TEU COMENTARI