DESASTRE TOTAL

Nota informativa

Applus, després d’un mes de la introducció de les noves tasques a la ITV, un

DESASTRE TOTAL

Llargues cues de vehicles esperant, clients emprenyadíssims amb hora i mitja/dues hores fent cua, manifestant el seu rebuig dient que no tornaran més, treballadors al límit físic i acabant tard la seva jornada laboral, molt mal servei, imatge deplorable de l’empresa. Això és un petit resum del que està passant.

La nova prova del OBD, tornar a revisar els defectes lleus a les segones revisions, captura de valors de màquina, tant automàtica com fotogràfica que ha fet allargar molt les proves especialment les d’emissions.

Applus coneix perfectament l’alt increment de feina que representen aquestes noves tasques, però no ho volen reconèixer, atribueixen el problema exclusivament a la novetat i als problemes tècnics que sempre sorgeixen. Han optat per no invertir en recursos tècnics ni humans, i donen per fet que en poc temps els inspectors ho assimilaran i absorbiran tot, com sempre.

L’únic objectiu i preocupació que té l’empresa és continuar fent els mateixos vehicles que fins ara, i per suposat seguir augmentant-los més endavant. La responsabilitat de realitzar les inspeccions correctament la carreguen totalment als inspectors, tot i que saben que no hi ha temps material per fer-ho.

Hem anat a parlar amb els Serveis d’Indústria de la Generalitat explicant el problema existent, l’únic que vol la Generalitat és que es faci i doni el servei correctament. Desconeixien totalment el problema de les cues i el descontent dels usuaris, i ho comprovaran. Veurem que es fa al respecte.

Atenent les vostres més que justificades reclamacions sobre que podeu fer, us recordem el següent. El més important de tot és l’obligació de fer les inspeccions correctament costi el temps que costi. No atengueu indicacions de ningú de saltar-se cap part de la inspecció, perquè tota la responsabilitat d’una feina mal feta recau exclusivament sobre l’inspector.

Respecte a l’hora de plegar, en cas que sigui hora i quedin vehicles per fer, només s’han de quedar aquells que voluntàriament vulguin o puguin, el dret que tenen tots els treballadors d’acabar la jornada quan és l’hora, l’empresa l’ha de respectar escrupolosament, si al final de la jornada queden vehicles per inspeccionar l’empresa ja trobarà la solució més adequada per acabar-los.

NO SEREM CÒMPLICES D’AQUESTA IRRESPONSABILITAT.

SEGUIREM COM EVOLUCIONA TOT.

EL TEU COMENTARI