Negociació V Conveni

En les properes setmanes es començarà a negociar el V Conveni del sector de la inspecció tècnica de vehicles a Catalunya. La negociació del conveni torna a ser un moment d’il·lusió, de debat, i d’organització col·lectiva. Les reivindicacions no poden esperar, la classe treballadora vol combatre la pobresa laboral, la precarietat i la desigualtat.

S.R.T. pensa que ja ha arribat l’hora de la pujada dels salaris per sobre de l’IPC i per això cal amb urgència agilitzar i dinamitzar la negociació col·lectiva, cal recuperar la correlació de forces que ens permeti restablir l’equilibri que van trencar les reformes laborals i l’anterior conveni.

Com en altres ocasions S.R.T. obre un procés de participació on tots i totes les treballadores poden participar en l’elaboració de la plataforma que presentarà aquest Sindicat en la taula negociadora.

En la actualitat és comú que els treballadors i les treballadores se sentin cada cop més allunyats de la vida sindical. Des de el Sindicat Reformista de Treballadors creiem que cal avançar cap a una nova democràcia que tingui en compte els treballadors i a les treballadores d’una forma més constant, per tal d’aconseguir unes polítiques sindicals més properes per a tothom.

Entenem per participació sindical tota aquella activitat que està adreçada a influir directa o indirectament en les decisions que durà a terme el Sindicat Reformista de Treballadors. Quan parlem de participació sindical parlem d’influir en la presa de decisions de forma vinculant. No es tracta de consultar determinades decisions els treballadors i a les treballadores sinó de traspassar-los el poder.

Participa!!

Vull rebre notícies vostres

Informació bàsica sobre protecció de dades
Responsable Sindicat Reformista de Treballadors
Finalitat SRT respon
Legitimació Consentiment de l’interessat
Destinatarios Sindicat Reformista de Treballadors
Drets En qualsevol moment ports limitar, recuperar o esborrar la teves dades. Envia un correu electrònic a informacio@srtcat.org
Informació adicional Informació adicional i detallada: política de privacitat