Vaga general, aturada de país o mobilització nacional, es podrà dir de moltes maneres però la intenció és la mateixa.

El Sindicat Reformista de Treballadors S.R.T. ens sumem a la gran mobilització contra la repressió i a favor de les llibertats convocada arreu de Catalunya el 3 d’octubre. Des de el S.R.T. cridem a tota la classe treballadora a fer vaga, participant de totes les convocatòries previstes pel dia 3 d’octubre.

Manifestacions convocades:

11h a Via Laietana
12h a Plaça Universitat
18h a Jardinets de Gràcia

Els darrers anys les treballadores i treballadors de Catalunya hem patit una important degradació de les nostres condicions de vida i hem experimentat una caiguda general dels nostres salaris. En paral·lel, els fets viscuts la jornada de l’1-O han significat un cop molt dur a la democràcia del nostre país. Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que s’han aplegat en els col·legis de Catalunya són absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana.

Els motius que planteja que el Sindicat Reformista de Treballadors perquè les treballadores i treballadors es sumem a aquestes mobilitzacions són concretament, tres:

  • Aturar la suspensió general de drets civils experimentada aquests darrers dies.
  • Rebutjar la presència de cossos policials i militars en molts llocs de treball.
  • Derogar les reformes laborals dels anys 2010 i 2012.

Des d’aquest instant, el Sindicat Reformista de Treballadors vol comptar amb la implicació del màxim d’organitzacions i sobretot, vol fer-lo amb la implicació de la classe treballadora i els sectors populars.

GABINET DE PREMSA DEL S.R.T.

2 d’octubre de 2017

EL TEU COMENTARI