“Trobada entre companys” l’Assemblea General del Sindicat Reformista de Treballadors

“TROBADA ENTRE COMPANYS”

Així és com qualifica el Sindicat Reformista de Treballadors ( SRT ) l’Assemblea General del passat dissabte, on tots els companys que van assistir van poder compartir una paella feta per un cuiner gairebé professional de B07, Sant Joan Despí, al qual volem agrair la seva participació.

Després vam poder compartir i decidir els grans temes que el sindicat durà a terme durant l’any 2017, fent també un repàs d’aquest any 2016.

Es va explicar el finançament del sindicat i com tots els ingressos reverteixen directament en benefici dels treballadors i treballadores del sector. Es van donar, a més, les dades d’afiliació on el Sindicat es manté en la línia constant dels darrers anys.

Es van decidir els grans temes per al proper any i es va informar de temes com el de TMB, formació o sistema de promocions entre d’altres.

El sindicat va ratificar la proposta d’acord de calendari 2017 i es va informar de la situació actual del conveni.

Com podeu veure, temes molt importants que decidim entre tots en un espai comú, l’Assemblea General del Sindicat Reformista de Treballadors, compartint una tarda de dissabte entre companys de totes les Iteuve de la província de Barcelona.

 

Seguirem informat.

EL TEU COMENTARI