Afilia’t, es important.

Vols participar en la millora de les teves condicions laborals?

Amb la teva participació podem fer més!

El S.R.T. ha de comptar amb més afiliats si volem que les nostres iniciatives progressin i signifiquin una millora dels drets de tots els treballadors de la nostra empresa. Per això la teva afiliació suposarà un major suport a l’acció sindical que dia a dia duem a terme. A més la teva quota, juntament amb la de la resta d’afiliats, ens permetrà afrontar millor les despeses de manteniment i expansió de la nostra estructura sindical i dels serveis que oferim als afiliats.

Raons per afiliar-te a SRT

  1. Negociem acords que garanteixen el salari, categories professionals, la jornada, els permisos… en definitiva drets socials.
  2. Facilitem assessorament especialitzat, tan laboral com jurídic, pels teus problemes laborals.
  3. Els nostres delegats de Seguretat i Salut ajuden a protegir la salut i seguretat en el lloc de treball, cobrin aspectes que van des de l’estre en el entorn de treball.
  4. Ens ocupem de seguir la aplicació de la igualtat dels drets i oportunitats per homes i dones ens els centres de treball.
  5. Assessorament gratuït.
  6. Encara que SRT és independent a qualsevol organització política, participem activament en la vida política del país amb propostes clares.
  7. Oferim serveis interessants per als nostres afiliats.
  8. L’afiliació desgrava a la declaració de la renta.
  9. En definitiva: Serveis, negociació, salut laboral, assessorament laboral i jurídic, igualtat d’oportunitats. ¡Afilia’t!

Només són 10 € al mes*

*es passa un rebut de 40 € cada 4 mesos

També pots ajudar al sindicat, simplement clicant en la pubicitat de la web.

EL TEU COMENTARI